Η εταιρεία BookBazaar δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου από τις αρχές του 2013, προσφέροντας την εξ αποστάσεως και με ηλεκτρονικά μέσα πώληση προϊόντων καθώς και την παροχή εξειδικευμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών. 

Στη συλλογή των προϊόντων του BookBazaar περιλαμβάνονται ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, παιχνίδια, είδη παιδικού δωματίου και είδη δώρου.

Η πώληση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου – ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρείας χωρίς την ύπαρξη φυσικού καταστήματος. Με τον τρόπο αυτό, η λειτουργία του BookBazaar δεν περιορίζεται σε χρονικά ή γεωγραφικά πλαίσια επιτρέποντας έτσι να πραγματοποιούνται παραγγελίες 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, ενώ αποστολές των προϊόντων εκτελούνται σε όλη την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Πρωταρχική επιδίωξη της εταιρείας μας είναι η παροχή ενός ποιοτικού και εύκολου στην πλοήγηση διαδικτυακού τόπου, με την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών, τα οποία επιτρέπουν την πραγματοποίηση ασφαλών συναλλαγών και την ολοκλήρωση ηλεκτρονικών αγορών εύκολα και γρήγορα. 

Στόχος μας η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, με άριστη και όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση και συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας. 

Όραμα μας η δημιουργία μιας εταιρείας που ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο των παροχών της και προσφέροντας νέες λύσεις και ιδέες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου γενικότερα.