Έξοδα Αποστολής

 

Το BookBazaar θέλοντας να προσφέρει ποικιλία στον τρόπο αποστολής των προϊόντων του, ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών από πλευράς μείωσης του κόστους και χρόνου παράδοσης, δημιούργησε πολιτική ειδικών χρεώσεων για την αποστολή των προϊόντων του, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε καμία περίπτωση το BookBazaar δεν επιδιώκει να έχει κάποιο κέρδος από την αποστολή των προϊόντων του. Αντίθετα, επιδίωξη μας είναι να μειώνουμε το κόστος για τον πελάτη στο μικρότερο δυνατόν, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο το χρόνο παράδοσης. 

 

Απλή Αποστολή

(ισχύει για πληρωμή με πιστωτική κάρτα (PayPal) 

Με αντικαταβολή

(ισχύει για πληρωμή της παραγγελίας με μετρητά κατά την παράδοση)
Για παραδόσεις στην Κύπρο

Όλες οι πόλεις 

Για παραλαβή του πελάτη από το κοντινότερο AKIS EXPRESS 
3.60 €
5.60 €

Όλες οι πόλεις 

Για παράδοση στη διεύθυνσή σου, με την AKIS EXPRESS
5.60 €7.60 €
 
 (τα παραπάνω είναι μέχρι 2kg, για κάθε επιπρόσθετο 1kg+0.50€)
 
Για παραδόσεις στον Υπόλοιπο Κόσμο

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ
 
Παράδοση στην διεύθυνσή σου με Ταχυδρομείο 
Χρέωση 0.5kg4.50
 
 (για κάθε επιπλέον 0.5kg μέχρι 2kg +3€, για 2-3kg 21.00€ και
για κάθε επιπλέον 0.5kg +3€)
 
Ευρώπη 2 και Λοιπές Χώρες 
Αποστολή με Ταχυδρομείο 
Χρέωση 0.5kg5.75 €
 
 (για κάθε επιπλέον 0.5kg μέχρι τα 2kg +4.25€, για 2-3kg 22.50€ και
για κάθε επιπλέον 1kg +4€)

Χρόνος Παράδοσης

Παραδόσεις προϊόντων πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Οι επιλογές και χρεώσεις αποστολής των προϊόντων υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα μας, σύμφωνα με τη διεύθυνση αποστολής και τον ταχυδρομικό κώδικα που δηλώνει ο πελάτης και εμφανίζονται πάντοτε πριν την επιβεβαίωση/ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για την παραλαβή των προϊόντων, απαιτείται υπογραφή του δελτίου αποστολής. Παρακαλούμε δηλώστε μια διεύθυνση αποστολής, όπου θα υπάρχει κάποιο πρόσωπο να υπογράψει επιβεβαιώνοντας την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών και ωρών στη διεύθυνση οικίας σας, μπορείτε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας, ως τόπο παράδοσης. Βεβαιωθείτε πάντως ότι κάποιος θα βρίσκεται στη διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει, καθώς απαιτείται υπογραφή του δελτίου παράδοσης. 

 

Κύπρος
Για αποστολή με την AKIS EXPRESS, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες μέρες.
 
Ευρωπαϊκή Ένωση
Για αποστολή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο χρόνος παράδοσης είναι 3-7 εργάσιμες μέρες.
 
Ευρώπη 2 & Λοιπές Χώρες
Για αποστολή με ταχυδρομείο σε χώρες της Ευρώπης και Λοιπές Χώρες, ο χρόνος παράδοσης είναι σύμφωνα με αυτόν που εφαρμόζεται από τα Ταχυδρομεία.