«Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» Το νέο βιβλίο της  Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο της βιβλίο «Γυναίκα ψάχνει…», η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με ένα όνειρο που είχε από πάντα: να αποκτήσει ένα μοβ ποδήλατο.
Στο νέο της βιβλίο «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο», η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την αφήγηση αληθινών γεγονότων, μας ταξιδέυει μαζί της  στο μονοπάτι της ψυχικής ανθεκτικότητας.
Είναι η αληθινή ιστορία μιας μεγάλης περιπέτειας που έζησε η Ελεονώρα και μέσα από την οποία ανακάλυψε πώς να σφυρηλατήσει την ψυχική της ανθεκτικότητα και πώς να υπάρξει αληθινά μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος. Το θέματα του βιβλίου έχουν να κάνουν με το πόσα πολλά είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις για να βρεις τον εαυτό σου, την ψεύτικη αξία που δίνουμε μερικές φορές στα πράγματα, αλλά και ότι το πραγματικό βουνό που πρέπει να σκαρφαλώσουμε βρίσκεται πάντα μέσα μας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια νέα γυναίκα, ενώ καταφέρνει να κάνει ένα όνειρό της πραγματικότητα, βουλιάζει σε έναν σωματικό και ψυχικό λαβύρινθο.
Τα πάντα καταρρέουν και ψάχνει να αντικρίσει ξανά το φως.

Κυνηγημένη από την τοξικότητα και τη χρόνια συναισθηματική κακοποίηση που υφίσταται, αφήνει μια καριέρα που θα τη ζήλευαν πολλοί, εγκαταλείπει τα πάντα και φεύγει για ένα ταξίδι σε ένα μέρος όπου δεν θα την ξέρει κανείς, κάπου όπου θα είναι αόρατη.
Μέσα από τη γνωριμία της με έναν χαρισματικό άνθρωπο όμως, αυτό το ταξίδι-φυγή γίνεται ένα ταξίδι αυτογνωσίας, οδυνηρό, επίπονο, που την οδηγεί τελικά στη συμφιλίωση με τον εαυτό της και με τους άλλους, και στην ψυχική ανθεκτικότητα.
Ένα «κέντρο σιωπής», ένας Ιάπωνας δάσκαλος κι ένα μοβ ποδήλατο θα την οδηγήσουν να καταλάβει και να θυμηθεί γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε ανεκπλήρωτα τα όνειρά μας.

Λίγα λόγια για την Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, απέκτησε τίτλο σπουδών στην Ιταλική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο της Φεράρα (Università degli Studi di Ferrara), ενώ μιλάει πιστοποιημένα 5 ξένες γλώσσες.
Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε ιδιωτική σχολή και σήμερα είναι δευτεροετής φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος-παρουσιάστρια σε μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, έχοντας παρουσιάσει με επιτυχία δελτία ειδήσεων, εκπομπές κοινωνικής έρευνας και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο.
Τα τελευταία δέκα χρόνια αρθρογραφεί για λογαριασμό γνωστών site κάνοντας αίσθηση με την αιχμηρή της πένα και τα ιδιαίτερα κείμενά της. Επίσης παρουσιάζει μια σειρά από podcast με κοινωνικά θέματα και μεγάλη απήχηση στο κοινό. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης, γνωστή για τη δυναμική και αντισυμβατική προσωπικότητά της.
Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού, της Αλεξάνδρας – Ωκεανίδας. Tο πρώτο της βιβλίο «Γυναίκα ψάχνει…» έλαβε τιμητική βράβευση από τον Όμιλο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τη Διεθνή Ομοσπονδία International Action Art στο πλαίσιο ημερίδας για την ψυχική υγεία.

Μπορείς να προπαραγγείλεις ήδη το νέο της βιβλίο «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» καθώς και το «Γυναίκα ψάχνει…» αν δεν το έχεις ήδη διαβάσει για να μην χάσεις καθόλου χρόνο!

Αφήστε μια απάντηση