Το τελευταίο μέρος της ανατριχιαστικής τριλογίας των Läckberg και Fexeus έρχεται στις 28 Μαϊου!

«Η Χίμαιρα», το νέο μυθιστόρημα των Läckberg και Fexeus που κυκλοφορεί στις 28/05 από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος της ανεπανάληπτης σειράς βιβλίων «Η τριλογία της Μίνα και του Βίνσεντ» με πρωταγωνιστές το περίεργο ζευγάρι Βίνσεντ και Μίνα. Μία συναρπαστική σειρά βιβλίων για εύθραυστους οικογενειακούς δεσμούς, ωμές δολοφονίες και ζοφερά μυστικά του παρελθόντος.

Αυτή τη φορά η αστυνομικός Μίνα Νταμπίρι και ο πνευματιστής Βίνσεντ Βάλντερ επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν μια απειλή που έχει απλώσει τα δίχτυα της πάνω από τη Στοκχόλμη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Δεκέμβρης στη Στοκχόλμη.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Σουηδίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Ταυτόχρονα, ένας σωρός από ανθρώπινα κόκαλα εντοπίζεται στο μετρό της Στοκχόλμης και αποδεικνύεται ότι ο σκελετός ανήκει σε έναν επιτυχημένο οικονομολόγο. Η ομάδα της επιθεωρήτριας της αστυνομίας Mina Dabiri περνάει δύσκολα μετά το τραυματικό γεγονός του περασμένου καλοκαιριού που έκλεισε με τον θάνατο ενός συνεργάτη, και απευθύνεται στον Vincent Walder να τους βοηθήσει με την υπόθεση. Ο Vincent νιώθει ασφυκτικά. Όταν ένας ακόμα σωρός εντοπίζεται στο μετρό, οι ικανότητες της ομάδας δοκιμάζονται για μια ακόμα φορά – τι συμβαίνει στις υπόγειες σήραγγες της Στοκχόλμης; Και ποιος κυνηγάει τον υπουργό;

Ρίξε μια ματιά στην σειρά εδώ

Καλή ανάγνωση!